marți, 12 aprilie 2011

Tipele

Ok nici nu stiu unde si cum sa incep...

Deci.. eu unul m-am saturat de tipele care fumeaza, da stiu poate nu va convine si ma credeti prea frustrat pe chestia cu fumatul, dar asta doar pentru ca nu ati citit blogul anterior cu "Omul si Tutunul" societatea e de vina ca aveti voi impresia ca sunt eu prea frustrat pe faptul ca aproape 80% din populatia globului fumeaza si se intoxica pe ei, pe noi si pe planeta in timp ce o fac. Cum ziceam.. m-am saturat de tipele care fumeaza , poate ca voi nu ati fost cu vreo persoana care fumeaza tigari (nu altceva) eu am fost doar cu o tipa si sincer mi-a fost de ajuns , isi lua guma de mestecat deci mai "acoperea" gustul si mirosul de tutun, dar sincer de cateva ori a uitat sa isi mai cumpere guma si sincer, sincer! imi venea sa imi dau un pumn in coaie si sa ma uit la cer pentru restul zilei, iar cand mergi pe strada , ori te plimbi , ori mergi spre o intalnire sau eu stiu etc. treci pe langa o tipa draguta, contact vizual bla bla.. si cand in final trece pe langa tine , inloc sa lase o "dara" de parfum fin in aer , lasa un nor imputit de tutun, deci vreau sa zic ca.. acest lucru mi s-a intamplat de n ori si e de cacat, sa lasam vocabularul de blog si politeturile, e de cacat frate..!

Apoi cat se superficiale pot sa ajunga unele fiinte(tipe) si cat de nesimtite si.. pana mea.. jos, jos de tot, sub penibil, gen.. tipele alea care se fac praf din alcool.. si.. frate.. inteleg sa bei la ocazii, ca mine de altfel.. beau si ma fac praf, cu prietenii ce mai conteaza? asa da inteleg, dar nu sa te duci cum am cunoscut o tipa (minora 16,17 ani) cum ii dadea tasu bani, cica 1 milion pe zi, pac se ducea cu fetele pe lipscani intr-un pub si dai frate cu alcool si frate.. vodka,tequilla numai cacaturi tari, si vara! asta sa nu uitam ca erau minore.. si cei care au vandut alcool minorilor trebuiau sa fie sanctionati , dar ma rog.. e absurd , ca vorba aia.. o tipa.. cu care nu trebuie sa o lovesti nici cu o floare, sa bea si sa se faca in pana mea muci , cand eu ca baiat.. nu gasesc o placere extraordinara in a.. te imbata 24/24.

Poate ca eu ma gandesc si la consecinte.. poate ca lumea asta e fucked up.. si stii.. cititorule oricine esti nu lasa aceasta lume haina sa te atace, sa te puna in genunchi si sa iti preseze pe umeri ca apoi sa cazi pe burta si sa te calce pe cap, nu.. lumea asta are multe de oferit daca te uiti mai mult la detalii, daca nu ignori viata care e prin.. oras.. si desigur ma refer la animale, la natura care.. incet incet o sa dispara din orase.. si o sa fie o planeta gri.. nu o planeta albastra.

Sincer.. unde sunt tipele care iubesc viata? si nu sa isi "traiasca" viata prin cluburi si cacaturi de genu si nici tipe care isi pierd tineretea prin scoli si.. tot felul de treburi, da poate ca o sa trag mai greu ca nu mi-a pasat asa mult de scoala, dar vezi tu cititorule.. macar eu nu o sa mor cu regrete, mai multe sau mai putine cei drept, in final totul se rezuma la munca, munca munca si munca! pentru bani bani si bani.. ce lume corupta.. totul se invarte in jurul banilor sau cel putin asa vor ei sa credem.. eu unul o sa incerc pe cat posibil sa nu las munca sa ma cocoseze sau sa devin un sclav pentru bani, banii o sa fie doar o necesitatea nimic mai mult.

M-am saturat.. m-am saturat sa ma uit.. si sa vad lucruri de genul.. multi au renuntat sa creada ca exista tipa.. tipa aia care e exact cum vrem, dar stiu ca ... tocmai am facut o aluzie la perfectiune, dar stiu mai bine decat oricine ca asa ceva nu exista si fiecare tipa pe care am iubit, am luat-o asa cum era.. cu bune cu rele , pentru ca asta trebuie sa invatam toti sa facem.. sa nu mai fugarim persoane care am crede ca ar fi perfecte pentru noi.. si sa deschidem ochii si sa observam persoanele care au fost mereu acolo cand eram la pamant si nu ma refer la prieteni.. sunt pe langa prieteni.. anumite persoane.. care sunt adesea ignorate.

Ei cititorule, uite ca am mai terminat de scris inca o postare, poate e de bine poate nu, poate ma urasti pentru lucrurile care le-am insirat aici sau poate imi dai dreptate.. oricum ar fi.. nu imi pasa, nu caut sa fiu recunoscut pentru lucrurile care uneori ma seaca, astea's doar anumite ganduri care imi trec zilnic prin cap.

Ramai cu bine cititorule, o zi buna iti doresc.

6 comentarii:

  1. Imi place cum gandesti.
    Ataci cu sinceritate bruta cele, sa spunem, mai putin comentate lucruri si stii ce conteaza:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Incerc sa fiu sincer, de fel cand ies afara nu spun pe fata anumite lucruri care ma deranjeaza, pentru ca nu e politicos, dar aici e alta treaba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chestia cu fumatul este " cool " , în ziua de azi oricine ar face orice ca să impresioneze , ca să fie "badass" . Multă lume te consideră luzăr dacă nu faci asta şi mulţi au caracterul mult prea slab şi pică în capcană .
    În final , e urât să ţi se întâmple cum ai zis tu nu numai cu o fată , ci şi cu un băiat . Gustul e acelaşi...urât.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vad majoritatea fumatorilor ca.. niste slabi.. niste lasi, ingenunchiati de un obiect.. dasta nu prea ma dau pe langa fumatori, imi plac persoanele care au vointa si le plac lucrurile care necesita un efort mai mare, nu calea usoara si etc. stiu persoane care faceau ca toate alea cand nu aveau o tigara aprinsa in mana, e.. jalnic sa ajungi asa de patetic, pentru ca in final nu e cool deloc, e doar pura prostie sa fumezi,cei care fumeaza nu le pasa de corpul lor, de viata lor si de cei din jur, sunt niste ignoranti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord cu Firefly.
    Nici eu nu suport alcoolul, cluburile, ţigările... şi nici cafeaua. Să mai zic de manele?!
    Mi se face silă când văd câte o "domnişoară" cu fusta de 15 cm în curtea liceului, cu pachetul de Dunhill în mână, duhnind a bere. Câh!
    Cred că pot să număr pe degete persoanele care au aceeaşi părere.

    RăspundețiȘtergere
  6. In ziua de azi e cool sa faci orice, numai ce trebuie nu :)).

    RăspundețiȘtergere